Dinakampanjer.se - Bara bra erbjudanden

GOBOKEN

Gobokens vision är att fler föräldrar ska läsa mer för barn. Genom böcker, vägledning och inspiration ska vi göra det enkelt att skapa läslust från början.

Goboken handlar om barn, böcker och läsning. Att läsa för barnet varje dag ger närhet, glädje och positiva erfarenheter. Från föräldrarnas famn lär sig barnet om språket, sig själv och omvärlden. Gobokens mål är att erbjuda rätt bok till rätt tid och att ge rekommendationer om hur föräldrarna kan läsa för barnet för bästa resultat.


DINA MEDLEMSFÖRDELAR

För dig som har bestämt dig för att läsa tillsammans med ditt barn är Gobokens bokklubb det smartaste alternativet: De bästa böckerna, levererade rakt hem i brevlådan till bästa pris!

  • Ditt barn upptäcker glädjen med läsning och får en bra start i språkutvecklingen! Du får ett innehållsrikt och åldersanpassad bokpaket hemskickat i brevlådan varje månad.
  • Abonnemanget kostar i snitt 249 kr per bokpaket + 69 kr i porto. Någon gång emellanåt får du också erbjudande om att köpa ett mer innehållsrikt paket som kostar lite extra.
  • I Goboken prenumererar du på utvalda bokpaket för ditt barns ålder. Det enda du åtar dig när du börjar prenumerera är att stanna med oss i 6 månader, så att vi hinner visa dig vårt erbjudande och vad vi kan om barnböcker. Därefter kan du säga upp din prenumeration när du vill.
  • Du får bra rabatter – i snitt sparar du 30 procent jämfört med bokhandelns priser.
  • I barnbokpaketet får du inspirerande användartips för paketet du just har fått, presentation av nästa paket och faktura. En mer omfattande bokpresentation finns på ”Min sida”. Du kan enkelt avbeställa och ordna det mesta själv på Min Sida. Du har full returrätt.
  • Goboken sätter barnets säkerhet i första rummet. Vi lägger stor vikt vid att utforma trygga produkter. Dessutom testas alla produkter med lekdetaljer enligt både svensk och internationell standard.
  • Vårt nyhetsbrev, Gonytt, med intressanta artiklar om barn, får du elektroniskt.


BLI MEDLEM

  1. Välj ett gratis välkomstpaket. Du betalar bara 69 kr för frakten.
  2. Få åldersanpassade bokpaketlevererade direkt hem i brevlådan, ungefär en gång i månaden.
  3. Läs och mys tillsammans med barnetmed böcker som engagerar och skapar äkta läsglädje.