Dinakampanjer.se - Bara bra erbjudanden

VERISURE

Verisure är Sveriges ledande larmföretag med 35 års erfarenhet och 500 000 svenska kunder. Med unika produkter och tjänster erbjuder vi trygghet både i och utanför ditt hem eller på ditt företag.


ATT BESTÄLLA LARM FRÅN VERISURE

När du beställer ett larm från oss kan du vara säker på att få en professionell installation. Våra säkerhetsexperter ser till att installera larmet i samråd med dig för att passa ditt hem och dina behov. Ni går även igenom hur allting fungerar.

Den första tiden med larmet är en lärorik upplevelse tack vare vårt mycket uppskattade onboardingprogram. Larmet är sedan enkelt att använda för alla i familjen för en smidig och säker vardag. Har du frågor erbjuder vår kundtjänst dig professionell hjälp och support.


LARM FÖR PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG

Oavsett om du söker larm som privatperson eller företagare vill vi hjälpa dig att skapa en trygg vardag. Med Sveriges mest valda hemlarm får du inbrottslarm, brandlarm och kontaktlarm anpassat för ditt hem och dina behov. Och med våra företagslarm är din verksamhet och dina anställda i trygga händer.


KAMPANJ:

Spara 1999 kr. Räkna ut ditt kampanjpris här.